Prima pagină / Povestea noastră

Noi suntem Crystal Dance

O echipă de antrenori tineri, pasionați de dans și întotdeauna motivați să scoatem ce este mai bun din elevii noștri.

Noi ne-am lăsat ghidați de muzica și pasiune

Crystal Dance este locul unde copiii de toate vârstele și de toate dimensiunile învață să danseze, să cânte și să interpreteze.

Acesta este un studio în care creativitatea, individualitatea și auto-exprimarea sunt încurajate și are o comunitate de profesori, studenți și familii care sunt pasionați de artele spectacolului.

Scopul nostru este de a crea o experiență pozitivă și fericită pentru toți studenții noștri. Ne străduim să cultivăm și să dezvoltăm talentul, să sărbătorim realizările tuturor elevilor și să inspirăm iubire și apreciere pentru toate stilurile de dans și pentru arte.

Ne angajăm să oferim un mediu sigur și pozitiv în care toți studenții se pot simți puternici, confortabili și liberi să se exprime.

Ce misiune avem?

Misiunea noastră este să “povestim” tuturor tainele dansului, dar mai presus de atât dorim să vă oferim un moment de deconectare, o gură proaspătă de aer.

Știm că viața de zi cu zi este haotică, obositoare, uneori poate fi copleșitoare. De aceea am creat un loc special, unde să-ți lași grijile la ușă.

Principii pe care ne ghidăm în procesul de predare & învățare

Fiecare copil este unic, de aceea dezvoltarea acestora se face în mod diferit. Antrenorii Crystal Dance privesc atent aceste aspecte și pun accent diferit pe dezvoltarea fiecărui copil, pentru a menține un echilibru și o armonie în dezvoltarea de grup.

Învățarea este un proces viu, continuu. Fie că este vorba despre o disciplină la școală, sau este vorba despre dans, acest proces trebuie să fie distractiv și incitant, de aceea  noi adoptăm acest stil de învățare, prin dans, deoarece prin acest mod copii vor învăța să-și exprime trăirile și sentimentele.

Dansul are rolul de a motiva și încuraja depăşirea limitelor şi evoluţia armonioasă a abilităţilor copilului, până la atingerea potenţialului său maxim. Deoarece în dans este vorba de disciplină, copii vor învăța cum să se perfecționeze zilnic, atât în viața de zi cu zi cât și în sala/ringul de dans.