Prima pagină / Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. În caz contrar vă rugăm să nu accesați acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Site-ul nostru vă pune la dispoziție informații cu privire la activitatea desfășurată de școala de dans Crystal Dance.

INTRODUCERE

Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului www.crystaldance.ro de către vizitatori și potențiali clienți. Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși ulterior:

  1. DREPTURILE ASUPRA CONȚINUTULUI SITE-ULUI

– Crystal Dance deține drepturi complete și depline asupra titlului de proprietate și prin aceasta toate drepturile de autor și cele brevetate. Nu aveți dreptul să redistribuiți, vindeți, decompilați informația/ aplicația software într-o altă formă decât cea prezentată pe site.

– Toate informațiile, pachetele și cursurile conținute de acest site sunt proprietatea Crystal Dance, care își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului, în orice moment fără o informare prealabilă.

– Întreg conținutul site-ului www.crystaldance.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate

– Toate drepturile referitoare la pagini, conținut și prezentarea site-ului sunt deținute de Crystal Dance

– Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea sau crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără o confirmare scrisă din partea Crystal Dance

– Accesul și utilizarea paginii www.crystaldance.ro sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod, conform cerințelor fiecăruia.

– Informațiile prezente pe www.crystaldance.ro sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. ( utilizator= persoană fizică sau juridică care accesează pagina).

– Puteți tipări conținutul paginii www.crystaldance.ro pentru folosință personală, fără intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul site-ului www.crystaldance.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților www.crystaldance.ro

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

–  Conținutul informațiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, cursurilor și serviciilor Crystal Dance. Crystal Dance nu acordă nici o garanție referitoare la:

  • evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii utilizării site-ului
  • inexistența pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor
  • neafectarea unor sisteme prin utilizarea site-ului ( în sens negativ)

Astfel, Crystal Dance nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daună directă sau indirectă produsă în urma utilizării site-ului.

Toate informațiile prezentate pe site cu privire la activități, cursuri de dans, informații, campanii, aspecte tehnice, pachete și prețuri sunt prezentate cu titlu informativ.

www.crystaldance.ro nu face nici o declarație, promisiune sau garanție cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului conținut, al îndrumărilor și a consultanței, exclude și neagă răspunderea pentru orice cost, pierdere sau daună suferită ca urmare a utilizării conținutului.

OBIECTIVUL CONȚINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate și exacte legate de activitatea Crystal Dance și de a pune la dispoziție un mod simplu și accesibil de achiziționare a biletelor în cadrul cursurilor de dans și a workshop-urilor.

Crystal Dance nu poate garanta că prezentele pagini nu conțin erori, însă vă asigură că va exista procesul de remediere a posibilelor erori.

Orice persoana care dorește să-și procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site sunt este rugată să contacteze Crystal Dance prin unul din mijloacele afișate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauză cât și asupra condițiilor contractuale și informațiilor tehnice sau de altă natură.

INFORMAȚII PERSONALE

Prin intermediul prezentului site vă vor fi solicitate informații, ce au scop identificarea dumneavoastră și posibilitatea de a vă contacta. (mai ales în cazul folosirii aplicațiilor disponibile pe site)

Natura informațiilor solicitate se referă în special la date cu caracter personal ( nume, adresă de e-mail, număr de telefon), dar pot include și alte informații aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor și/sau produselor solicitate.

Pentru a răspunde mai bine nevoilor și întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site se vor face prin stocarea li preluarea informațiilor electronice

LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI

www.crystaldance.ro conținute legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de Crystal Dance a fi utile în legătură cu conținutul site-ului și care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri. Crystal Top Dance nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile terțe, la care se face trimiterea.

INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoană care vizitează site-ul www.crystaldance.ro și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul site-ului își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele:

  • preluarea acestor date și informații personale de către Crystal Dance
  • transmiterea de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct
  • soluționarea de către Crystal Dance a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate
  • alte activități întreprinse de Crystal Dance și permise de lege, ce nu fac obiectul aprobării din partea destinatarului.

Crystal Dance va păstra confidențialitatea acestor informații.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 și directivelor GDPR pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.