Prima pagină / Cursuri adulți

Viața în pași de dans

Trăiește clipa dansând!

Putin mai mult timp pentru micile tale plăceri zilnice te face mai bun și mai încrezător în forțele proprii.

Dansând, te eliberezi de stresul zilnic și iți modelezi corpul obosit de stat zilnic în scaunul de la birou în fața unui calculator. Sau poate vrei sa scapi de blestemul picioarelor stangi.

Indiferent de motiv, ai ajuns unde trebuie!

Învață să te miști provocator pe ritmurile fierbinți ale dansurilor latino americane sau să plutești seducător și plin de rafinament în pași de vals. Vino să învățăm împreună primii tăi pași de dans!

Tu știi să dansezi!

La Crystal Dance doar îți scoatem la suprafață talentele nebănuite! Toți pașii pe care urmează să îi înveți sunt atent gandiți și planificați, astfel că dificultatea mișcărilor crește pe măsura experienței pe care o dobândești! Ne mândrim cu profesorii pe care îi avem, mereu gata să te învețe și să îți răspundă tuturor întrebărilor pe care le ai.

 

Dansuri de Societate

Vals Vienez     Salsa   Cha Cha   Tango  Bachata  Vals Lent  Rock n Roll   Retro Blues

 
  • Doar pentru cupluri
  • Diverse opțiuni de curs
  • Locuri de parcare gratuite în proximitate
  • Începem periodic
  • Coregrafii simple și de impact
Orar & Înscriere

Lady Styling

Micile plăceri ale vieții sunt atunci când poți realiza orice activitate în doi, pe cont propriu. Chiar dacă dansul implică o pereche, cine a spus că nu poți învăța mișcări și pași de dans fără partener? Alături de Oana vei învăța cum să te exprimi liber și senzual, la un curs unde îți vei redescoperi latura feminină.

  • bachata-salsa-belly dance-cha cha Din 10 noiembrie | 19 20
  • IMPORTANT-este nevoie de certificat verde pentru a putea participa-
Orar & Înscriere

Dansul Mirilor

Rezervă acum...

Ai impresia că timpul trece cu repeziciune iar data nunții tale se apropie?

Ai pregătit deja toate listele, probabil ți-ai ales deja rochia de mult visată și deja începi să îți imaginezi cum va fi poziționarea meselor. Dar la dansul mirilor te-ai gândit?

Dansul mirilor reprezintă un moment cheie al petrecerii de nuntă. Dansul mirilor va fi cel mai esențial și așteptat moment al nunții, deoarece acesta reprezintă deschiderea ringului de dans și începerea petrecerii alături de cei dragi.

 

Orar & Înscriere